ʻEhā lima lima 360° Cryo Weight Los Machine ma ka hale kūʻai

Lohe paha nā hoa he nuiMīkini Cryo Sculpture Ice, akā he aha ia?He aha ke kumukānāwai e hoʻohana ai?

Hoʻohana ʻo ia i ka ʻenehana semiconductor refrigeration + hoʻomehana + ʻenehana puʻupuʻu maikaʻi ʻole.He mea hana ia me nā ʻano hoʻoheheʻe koho a me ka ʻole e hōʻemi i ka momona kūloko.E like me ka maʻalahi o nā momona momona i ka haʻahaʻa haʻahaʻa, e hoʻololi nā triglycerides i ka momona mai ka wai a paʻa i ka 5 ℃, crystallize a me ka makahiki, a laila hoʻoulu i ka apoptosis cell momona, akā ʻaʻole e hōʻino i nā ʻāpana subcutaneous ʻē aʻe (e like me nā epidermal cell, nā ʻeleʻele ʻeleʻele. Nā pūnaewele, ka ʻiʻo dermal a me nā aʻalolo).E loaʻa nā apoptosis i nā wiki he 2-6, a laila e hoʻokuʻu ʻia ma o ka autologous lymphatic system a me ka metabolism ate.Hiki iā ia ke hoʻemi i ka mānoanoa o ka papa momona o ka pae lapaʻau e 20% -27% i ka manawa hoʻokahi, e hoʻopau i nā momona momona me ka ʻole e hōʻino i nā ʻiʻo a puni, a hoʻokō i ka localization.

He cryolipolysis palekana a hoʻopilikia ʻole, ʻaʻole pili i ka hana maʻamau, ʻaʻole pono ke ʻokiʻoki, ʻaʻole koi i ka anesthesia, ʻaʻole koi i ka lāʻau lapaʻau, ʻaʻohe hopena ʻaoʻao.

He aha ka pono o kā mākou mīkini?

Hāʻawi ka mea hana i kahi ʻōnaehana hoʻoluʻu hoʻopuni 360 ° maikaʻi, a ʻo ka hoʻoluʻu ʻana o ka paʻukū he mea hoʻohui a like.Ua lako ʻia me ʻeono mau mea hoʻopaneʻe semiconductor silicone.ʻO nā poʻo lapaʻau o nā ʻano like ʻole a me nā nui he maʻalahi a ergonomic, no laila e hoʻohālikelike ai i ka mālama ʻana o ke kino a ua hoʻolālā ʻia e mālama i nā ʻāwae pālua, nā lima, ka ʻōpū, ka pūhaka ʻaoʻao, nā ʻūhā (ma lalo o nā pūhaka).ʻO ka maiʻa), ka hōʻiliʻili momona ma nā ʻūhā a me nā ʻāpana ʻē aʻe.

Hoʻolako ʻia ka mea kani me ʻelua mau lima e hana kūʻokoʻa a i ʻole synchronously.Ke kau ʻia ka probe ma ka ʻili ʻili o kahi wahi i koho ʻia ma ke kino o ke kanaka, e hopu ka ʻenehana i loko o ka ʻenekini hoʻoheheʻe ʻino ʻole i ka ʻiʻo subcutaneous o ka wahi i koho ʻia.Ma mua o ka hoʻoluʻu ʻana, hiki ke koho koho ʻia ma 37°C a 45°C no 3 mau minuke.Hoʻonui ka pae hoʻomehana i ke kahe koko kūloko, a laila hoʻomaʻalili iā ia iho, a hāʻawi ʻia ka ikehu manuahi i hoʻopaʻa ʻia i ka ʻāpana i koho ʻia.

Loaʻa iā mākou ka pahu pahu 6 probe no ka ʻāpana nui. No ke aha e koho ai i ka pahu pahu 6 no ka ʻūhā?He aha ka ʻokoʻa me nā hoʻokolohua ʻē aʻe?

ʻO ka hohonu o waho a me loko o ka pahu pahu 6 probe i hoʻonohonoho kūikawā ʻia e hoʻokō i ka optimization o ka hōʻemi ʻana i ka momona o ka ʻūhā → pale i nā ʻeha a me ka ʻulaʻula, a uhi i 2 mau manawa i ka manawa hoʻokahi.

 09d8ab32b2d1f0678793171689722b6

Ma hope o ka hana, ma mua o ka wehe ʻana i ke kiʻi antifreeze, ma hope o ka wehe ʻana i ke kiʻi antifreeze

ʻO ka pahu pahu pahu 6 he ʻāpana ākea a pālahalaha U, e uhi ana i kahi ʻāpana o 55 cm i ka ʻāpana.

Inā makemake ʻoe, e ʻoluʻolu e kelepona i kēia loulou no ka ʻike hou aku~

https://www.sincobeautypro.com/diamond-ice-sculpture-cryo-fat-reduction-beauty-machine-product/


Ka manawa hoʻouna: Dec-01-2022