Pilikino Kūlohelohe Kūlohelohe?E hoʻohana i ka mea hoʻoheheʻe magnetic

Me ka hoʻololi ʻana i ka manaʻo o ka poʻe e pili ana i ka aesthetics, ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi o ke ola, ka neʻe ʻana o nā wahine i waho o ka home a komo i nā hana kaiāulu, ʻoi aku ka hoʻokuʻu ʻia a me ka hoʻololi ʻana i nā pono o nā mea kūʻai aku, ke uku nui nei nā wahine iā lākou iho.

Ua hōʻike ʻia kekahi mau haʻawina ma kahi o 60% o ka poʻe pane e noʻonoʻo nei i ko lākou kūlana i kēia manawa he "haʻahaʻa haʻahaʻa" i ka wā e pili ana i ko lākou ola wahine.

No laila pehea e hoʻomaikaʻi ai i kou ʻike pili i ka moekolohe me ka hoʻopā ʻole ʻana i kou mau ʻāpana pili?Mea Hana Hoʻomāmāhiki iā ʻoe ke hāʻawi i ka pane.

Mea Hana Hoʻomāmāhoʻohana i ka ʻenehana pulse magnetic, me ka pinepine o 1000 mau manawa i kēlā me kēia kekona, hoʻāla ia i ka hauʻoli koʻikoʻi o ke koʻi gonadal kanaka, hoʻomālamalama i ka ʻike pili ʻana i ka moekolohe, hoʻonui i ka naʻau, hoʻomaikaʻi i ka leʻaleʻa wahine a hoʻonui i ka maikaʻi o ke ola moe kolohe.Hiki i nā wahine ke hoʻokō koke i kahi kūlana o ka leʻaleʻa kino a me ka noʻonoʻo, hoʻolalelale i ka metabolism, hoʻoponopono i ke koena o ka huna ʻana o ka wahine ponoʻī a hoʻāla i ka hana huna ovarian, no laila e loaʻa ai ke kūlohelohe kūlohelohe.

Hiki ke kōkua i ka poʻe i loaʻa i ke anu asthenia - nā maʻi menstrual, dysmenorrhea, nā lima a me nā wāwae anu, ka hāʻule ʻole o ka ovarian, maloʻo nā ū, nā ʻōpū pili ʻole, ke anuanu o ka pūhaka a me ka ʻāpana lumbar ma muli o ke kaohi.A ʻo kāna non-invasive, ʻoluʻolu a ʻoluʻolu, ʻokoʻa ka palekana.

Malia paha i kekahi mau hoaaloha he aha ka mea e ʻike hou aku e pili ana i kēia mīkini:

ʻO wai ka mea kūpono?

ʻO nā wahine ma mua o 18 mau makahiki, kūpono i nā hui makahiki like ʻole, ʻoi loa no nā wahine i pau i ka hānau keiki.

Pehea ka lōʻihi o ka mālama ʻana?

Ma lalo o nā kūlana maʻamau, ʻo kēlā me kēia lapaʻau e lawe wale i 20-30 mau minuke.

Pono anei ka anesthesia?

ʻO ke kaʻina hana holoʻokoʻa he ʻoluʻolu a me ka ʻeha ʻole, no laila ʻaʻohe mea e pono ai ka anesthetic.

Pehea ka lōʻihi o ka mālama ʻana?

Hiki ke mālama ʻia a hiki i 1-1.5 mau makahiki.

Eha paha?

ʻAʻole ia he ʻokiʻoki, ʻaʻole i hoʻopaʻa ʻia, ʻaʻole i kālai ʻia, non-laser, e ʻoluʻolu loa ʻoe ke hana ʻoe i ka mālama ʻana.

能量密码仪11

Makemake ʻoe e ʻike hou aku?Kākau i ka loulou a i ʻole e kelepona mai iā mākou~

https://www.sincobeautypro.com/intimate-natural-anti-aging-magnetic-pampering-device-activate-ovarian-secretion-product/


Ka manawa hoʻouna: Iulai-29-2022