Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine

Katrangan singkat:

Iki minangka piranti ultrasonik sing paling optimal lan non-invasif sing ngangkat lan ngencengi rai kanggo kulit sing enom lan ngencengi awak kanggo kontur sing luwih ramping.Kanthi presisi saben tembakan pulsa, transduser sing didhukung HIFU dirancang kanggo ngowahi kolagen kanggo mbusak kerut rai lan kulit kendur utawa ngencengi jaringan awak kanggo nggambarake potensial sampeyan sing sejati.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

1. Ultrasound Therapy, (HIFU) ngirim energi ultrasonik fokus menyang lapisan dhasar sing padha (SMAS) sing biasane ditangani dening ahli bedah sajrone operasi kosmetik.
2. Ora kaya laser, frekuensi radio lan piranti liyane, HIFU ngliwati permukaan kulit kanggo ngirim energi ing kedalaman optimal.
3. Asil kedadeyan langsung nanging paling apik katon luwih saka rong nganti telung sasi minangka kolagen anyar mbangun, mboko sithik ngangkat lan ngencengi kulit.
4. Proses Slimming terus nganti 6 wulan sawise perawatan.

Pengenalan Produk Aplikasi

Kanggo pasuryan:
1. Mbusak kerutan ing bathuk, mripat, tutuk, gulu, lsp.
2. Ngangkat lan ngencengi kulit pipi loro.
3. Ngapikake elastisitas kulit lan ningkatake garis rahang.
4. Nyenyet kulit, ngangkat garis alis.
5. Ngapikake werna kulit.
Kanggo awak:
Mbusak lemak saka lengen, ketiak, dhadha, sisih, weteng, pupu, pedhet, tungkak, lsp.

Kaluwihan

1.Perlindhungan suhu paling apik
Suhu gelombang polar Ulthera watara 65 ℃-70C, yaiku suhu sing paling cocok kanggo denaturasi kolagen sing efektif.

2. Jero paling akurat
Energi saka kulit sirah polar Ulthera sabenere fokus ing jaringan jero lan ora duwe pengaruh ing permukaan kulit.

3. Posisi teknis, akurat lan dipercaya
Garis kutub Ulthera minangka "garis indikator posisi" sing paling akurat lan paten, sing bisa nemokake titik gulung energi kanthi akurat, lan energi bisa dikontrol, tepat lan akurat, aman lan luwih aman, lan luwih lengkap.

4.Aman lan non-invasif, tindakake-munggah
Garis kutub Ulthera digunakake dening luwih saka 100.000 wong ing saindenging jagad.Ahli Li Qiutao mung butuh udakara 60 menit kanggo perawatan.

5. Multiple probe perawatan, fungsi multi-situs
Ulthera Polar Lines bisa milih macem-macem probe perawatan miturut macem-macem jinis kulit lan ambane.Bisa nyebabake macem-macem bagian kulit, kayata pasuryan, gulu, mripat, weteng, lengen, lsp.

Detail Produk

Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine Portable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming MachinePortable 7D Hifu Anti Wrinkle Body Slimming Machine

Spesifikasi

Jinis 7D HIFU fokus ultrasonik
Bahan ABS, layar 15 inchi
Area Perawatan Pasuryan, Awak, Mripat, Gulu/tenggorokan, Lambe, Sikil/Lengen, Virgina
Frekuensi 7 MHz 4 MHz 2 MHz
Cartridge Perawatan Pasuryan: 1.5mm, 2.0mn, 3.0mm, 4.5mm;20000 nembak saben
Badan: ;6mm, 9mm, lan 13mm;30000 nembak saben
Jarak Titik 1-2mm (Setel unit 0.1mm)
Packing Ukuran 36*42*48 cm (m kasus)
Tegangan 110V ~ 240V 50hz/60hz

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk